Her er våre favoritter av metervare til jul – Sømsenteret

Ser du etter den perfekte metervare for jul? Vi har valgt å fylle hyllene i år med subtile mønstre og julefarger i klassiske kvaliteter! Her er våre favoritter blant sortimentet vårt, vi håper det kan være inspirerende.

Metervare til julekjolen

I vårt forrige blogginnlegg skrev vi om hvordan du kan sy julekjolen din fra start til slutt. Her valgte vi å sy kjolen av et lekkert satengstoff, noe som passer utmerket til draperende kjoler eller kjoler med mye fall. Da får du virkelig utnyttet de nydelige fargene til stoffet! Stoffet har vi også tilgjengelig i sort, hvitt, pudderrosa og blå.

Satengstoff
Satengstoffet brukt til julekjolen vår

Ønsker du deg en hipp «schoolgirl» look til jul med en rutete kjole over en hvit skjorte? Vi har akkurat fått inn det perfekte skotsrutede stoffet!

Vi har også en nydelig linblanding fra Lady McElroy som vil passe perfekt!

Hva med et litt annerledes rutemønster? Vi kan også anbefale det flotte grønne stoffet fra MeetMilk i tencel!

Et annet alternativ er å bruke stoffer med blomstermønster på samme måte, som en kjole trukket over en skjorte. Til en slik julekjole kommer vår favoritt fra Liberty Fabrics, i mønsteret Peach Blossom!

Strikkede metervare til jul for de mer behagelige plaggene

Jul betyr jo kos! Og kos for meg betyr avslappende formiddager på sofaen og behagelige klesplagg. Hvorfor ikke sy dem selv i våre flotteste stoffer i julefarger?

Vi elsker denne prikkete bomullsjerseyen fra Tygdrömmar! Den vil passe perfekt til en søt t-skjorte med juletema, uten at den blir for skrikende. Hva er vel bedre enn juleplagg du egentlig kan bruke året rundt?

Har du lyst til å sy deg en tynn høyhalset genser til jul? Vi har det perfekte stoffet! Denne ribbestrikkede jerseyen fra MeetMilk er laget av en miljøvennlig og pustende tencel, og sporter en skikkelig lekker grønnfarge som passer helt perfekt til julen!

Dersom du ønsker et plagg i en litt kraftigere kvalitet kan vi anbefale Mind the Maker sin Wicker Knit! Den er også tilgjengelig i en flott rødfarge kalt lipstick.

Metervare til jul for interiør

Vi har sagt det tidligere, men det er virkelig ingen tidsfrist på når man kan bruke lin! Og vi har en nydelig rød lin som passer perfekt til juleinteriøret.

Ramie Lin

Vi håper dette var inspirerende og gleder oss masse til å se hva dere syr til jul! Tagg oss på instagram @somsenteret og bruk vår hashtag #somsenteretdiy.