Hva er Black Friday, og hvordan feirer vi i Sømsenteret?

Black Friday er en årlig begivenhet som finner sted dagen etter den amerikanske høytiden Thanksgiving. Begivenheten – som på norsk kalles “svartfredag” – er begynnelsen på årets julesalg, der butikker setter ned prisene på en rekke utvalgte varer.

Black Friday er en stor begivenhet som kommer fra USA. Her åpner de butikkdørene så tidlig som mulig – gjerne på natten, og da er det først til mølla for de som vil ha de beste tilbudene.

Mange av de gode tilbudene har flere ganger ført til kaotiske tilstander i butikker landet over. Hendelser der kunder kjemper mot hverandre for å få det beste varene med størst rabatt, er  hverdagskost denne dagen.

Her i Norge pleier Black Friday å forløpe seg rolig og fredelig, men det har vært eksempler på krangling mellom kunder. På Black Friday 2017 var det f.eks. hektiske tilstander på Norwegian Outlet i Vestby som hadde satt ned prisen på en begrenset mengde barnejakker.

I år vil Black Friday lande på den nest siste fredagen i måneden, 23. november.

Unngå kaos i butikken – kjøp på nett

Mange av oss orker ikke å stå i endeløse køer og kjempe mot andre ivrige kunder. Da er det flaks at de fleste nettbutikker også praktiserer Black Friday.

Den offisielle netthandelsdagen er egentlig mandagen etter Black Friday, også kalt Cyber Monday. Til tross for en egen dedikert salgsdag, har de fleste nettbutikker også salg på selve Black Friday.

BLACK WEEK hos Sømsenteret

Sømsenteret kjører vi ikke bare Black Friday eller Cyber Monday. Vi har valgt å slå på stortromma, og kjører BLACK WEEK fra den 19-25 november!

Her tilbyr vi:

OPPTIL 52% PÅ SYMASKINER
OPPTIL 60% PÅ STOFFER
OPPTIL 35% PÅ GARN
OPPTIL 40% PÅ SY– OG STRIKKETILBEHØR
45% PÅ ALL SYTRÅD

Alle tilbudene gjelder online på somsenteret.no, samt i våre fysiske butikker i Oslo og Gjøvik. Vi gleder oss til å se deg!