Våre anbefalinger til en billig men bra symaskin – Sømsenteret

Har du lyst til å kjøpe deg din første symaskin, men du vil ikke bruke alt for mye penger? Her har du våre anbefalinger til en billig men bra symaskin under 6000,-.

Singer 1408 – En av de billigste på markedet.

Singer 1408 er en av de billigste symaskinene på markedet. Dette er en full mekanisk maskin, sånn som alle symaskiner var før. Singer 1408 kommer med 6 basic sømmer, 1 Dekorative og 1 Automatisk 4-trinns knapphull. Denne symaskin egner seg bra om du kun ønsker å sy veldig enkle ting, sånn som gardiner. Om du ønsker å sy i tykkere stoffer eller ha mer avanserte sømmer som elastiske sømmer er ikke dette symaskinen for deg.

Les mer om Singer 1408 her 

 

Husqvarna Viking Emerald 116 – Kan brukes til det meste.

Emerald 116 var testvinner i DN i 2012, og er en av de symaskinene vi selger mest av til vanlig. At symaskinen er populær kommer av at den både er rimelig og har mange funksjoner.

Husqvarna Viking Emerald 116 har mange praktiske funksjoner som du kommer til å sette pris på. Symaskinen har bl.a. innebygd nålitreder, en praktisk sømoversikt med anbefalinger, oppbevaringsboks for tilbehør og ett lettsydd 1-trinns knapphull.

Emerald 116 er en mekanisk, stillegående maskin, med full nålkraft uansett syhastighet. Symaskinen har 16 sømmer, justerbar stinglengde/bredde, justerbart trykkfotpress og innebygd linjal. Denne maskinen er perfekt til all vanlig syarbeid i hjemmet, og vil gjøre det morsomt for deg å sy i mange år fremover! Dette er en robust symaskin som du kan ha i mange år fremover med riktig vedlikehold.

Les mer om Husqvarna Viking Emerald 116 her

 

Pfaff Passport 2.0 – Lett og kompakt.

Forestill deg en symaskin, som er så kompakt, at du lett kan ha den med på sykurs eller ha den stående i bokhylla. Forestill deg også at den samme maskinen er stappfull av funksjoner som er designet for å oppfylle dine høye krav. Pfaff Passport 2.0 er spesialdesignet for akkurat dette!

Pfaff Passport 2.0 veier kun 6,3 kg. Den er liten og nett, med innebygd IDT overtransportør og masse funksjoner, spesielt med tanke på prisen. Maskinen har bl.a. 70 sømmer, automatisk 1-trinns knapphull, ergonomisk design og LCD- display.

### THERE WAS AN IMAGE HERE ###

Les mer om Pfaff Passport 2.0 her 

 

Symaskiner som kjøpes hos Sømsenteret kommer alltid med 5 års garanti og gratis opplæring!

Se alle våre symaskiner her

Les også KJØPE NY SYMASKIN ELLER TA DEN GAMLE TIL SERVICE?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *