Våre anbefalinger til en billig men bra symaskin

Våre anbefalinger til en billig men bra symaskin

Har du lyst til å kjøpe deg din første symaskin, men du vil ikke bruke alt for mye penger. Her har våre anbefalinger til en billig men bra symaskin.

Singer 1408 – En av de billigsete på markedet.

Singer 1408 er en av de billigste symaskinene på markedet. Dette er en full mekanisk maskin, sånn som alle symaskiner var før. Singer 1408 kommer med 6 basic sømmer, 1 Dekorative og 1 Automatisk 4-trinns knapphull. Denne symaskin einer seg bra om du kun ønsker å sy veldig enkle ting, sånn som gardiner. Om du ønsker å sy i tykkere stoffer eller ha mer avanserte sømmer som elastiske sømmer er ikke dette symaskinen for deg.

Singer 1408

Kjøp her 

 

Husqvarna Viking Emerald 116 – Kan brukes til det meste.

Emerald 116 var testvinner i DN i 2012, og er en av de symaskinen vi selger mest av til vanlig.

Husqvarna Viking Emerald 116 har mange praktiske funksjoner som du kommer til å sette pris på. Symaskinen har bl.a. innebygd nålitreder, en praktisk sømoversikt med anbefalinger, oppbevaringsboks for tilbehør og ett lettsydd 1-trinns knapphull.

Emerald 116 er en mekanisk, stillegående maskin, med full nålkraft uansett syhastighet. Symaskinen har 16 sømmer, justerbar stinglengde/bredde, justerbart trykkfotpress og innebygd linjal. Denne maskinen er perfekt til all vanlig syarbeid i hjemmet, og vil gjøre det morsomt for deg å sy i mange år fremover! Dette er en robust symaskin som du kan ha i mange år fremover med riktig vedlikehold.

Husqvarna 116 - Billig symaskin

Kjøp her

 

Pfaff Passport 2.0 – Lett og kompakt.

Forestill deg en symaskin, som er så kompakt, at du lett kan ha den med på sykurs eller ha den stående i bokhylla. Forestill deg også at den samme maskinen er stappfull av funksjoner som er designet for å oppfylle dine høye krav. Pfaff Passport 2.0 er spesialdesignet for akkurat dette!

Pfaff Passport 2.0 veier kun 6,3 kg. Den er liten og nett, med innebygd IDT overtransportør og masse funksjoner. Maskinen har bl.a. 70 sømmer, automatisk 1-trinns knapphull, ergonomisk design og LCD- display.

Passport 2.0 - billig symaskin

Kjøp her 

 

Symaskiner som kjøpes hos Sømsenteret kommer alltid med 5 års garanti og gratis opplæring!

Se flere symaskiner her 

Les også KJØPE NY SYMASKIN ELLER TA DEN GAMLE TIL SERVICE?