Symaskiner til skoler

Symaskiner til skoler

Ønsker skolen din å kjøpe inn nye symaskiner til klassen, men det er vanskelig å finne ut hvilken symaskin som egner seg best til skolebruk? Da har vi skrevet noen anbefalinger her som kan hjelpe deg å velge riktig maskin til din skole.

Husqvarna 118

Husqvarna 118 er en veldig enkel og robust maskin. Denne tåler greit den røffe behandlingen som kan skje på skoler. Husqvarna 118 har også nålstopp opp, som betyr at nålen alltid stopper oppe uansett når du slutte å sy. Dette kan være en fordel da ivrige barn fort kan komme til å nappe ut stoffet selv om nålen står nede. På denne maskinen kan du også regulere hastigheten og låse den i forskjellige hastigheter. Dette kan være fint for de mer uerfarne som ikke ønsker å sy i full hastighet.

Husqvarna 118 mekanisk symaskin.

Pfaff ambition 610

Pfaff ambition 610 er en maskin som kommer til å tåle det meste av røff behandling. Dette er en veldig enkel maskin å lære seg for både elever og lærere. Med Pfaff lyse LCD-skjerm er det enkelt å ha oversikt over hvilken søm man har valgt, og hvilken man kan velge. Pfaff ambition 610 har en del flere sømmer enn Husqvarna 118 som gir elevene muligheten til å sy mer forskjellige ting. Pfaff ambition 610 har også et stort syrom, som gjør det lett å jobbe med litt større syprosjekter.

Pfaff ambition 610.

 

Bernina 325

Bernina 325 er den symaskinen vi selger mest av til skoler. Bernina 325 er av høy sveitsisk kvalitet og tåler veldig bra røff behandling. Bernina 325 syr veldig bra i både tynne og tykke stoffer, som gjør den perfekt for skoler siden den kan sy i alt. Det følger med et arbeidsbord til symaskinen som kan settes på for å få en større arbeidsflate. Enkel treing av nål, led lys til syflate og oversiktlig LCD skjerm gjør dette til en enkel maskin å bruke for både nybegynnere og erfarne. Bernina er også en av de få symaskinmerkene som fortsatt velger å bruke metalldeler istedenfor plast. Dette gjør at skoler fint kan ha disse maskinene i 20-30 år om de blir sendt på jevnlig service. Metalldeler gjør at Bernina 325 er en av de billigste maskinene å ha på service siden det sjeldent er noe annet enn noen justeringer og smøring som trengs.

Bernina 325.

HUSK at alle skoler/flerbruk får -20% på veiledende priser på symaskiner og vi kan fakturere EHF faktura. Om du ønsker å vite mer om våre symaskiner ta en tur innom en av våre butikker eller ring 90624212.

Se våre tilbud på symaskin service her.

Se flere skole symaskiner her, eller sjekk ut våre andre produkter på sømsenteret.no

Sjekk også ut SLIK SYR DU I SKINN MED SYMASKIN