Symaskiner med brodering – hvilken er best til brodering av bunad?

Symaskiner med brodering – hvilken er best til brodering av bunad?

Ønsker du en symaskin med brodering som du kan sy broderinger i bunaden din med har du en del å velge mellom. Her er en liten liste over symaskiner med brodering, og hvilken sy- og broderingsmaskin du burde velge om du skal brodere dine egne broderier på bunader.

Husqvarna Viking Designer Topaz 25

Husqvarna Viking Designer Topaz 25 er en av de litt billigere symaskiner med brodering. Dette er ikke noe for deg som ønske å sy mye eller mye forskjellige broderier. Men den er fin for deg som ikke har tenkt å sy alt for mye eller ha alt for krevende broderier. Designer topaz 25 kommer med ekstra lang friarm, som gjør det enklere å sy lenger inn på stoffet. Som å sy igjen et hull på kneet. Velg mellom 160 sømmer og 3 alfabeter, quiltesømmer og dekorative sømmer.

Husqvarna Viking Designer Topaz 25 - Et litt billigere alternativ til symaskin med brodering.

SE MER

Pfaff creative 4.5

Pfaff creative 4.5 er en sy og broderingsmaskin som er bygget med tysk presisjon. Vi synes også at dette er en av de fineste sy og broderingsmaskinene på markedet. Pfaff creative 4.5 har stor plass, som gjør det enklere å sy på bunader. Du kan få broderiramme opp til 360×200 mm, som er bra om du ønsker å sy store broderier. Den kommer med over 480 forskjellig sømmer og 15 automatiske 1-trinns knapphull. Den har også over 200 broderidesign. Dette betyr at det er en symaskin med brodering som gir deg stor mulighet for kreativitet i din brodering.

Pfaff creative 4.5 - God til å sy store broderier

SE MER

Bernina 880 Pluss

Bernina 880 Pluss er en drøm for de aller fleste som interesserer seg for sy og brodering. Denne maskinen er en helautomatisk symaskin, og gjør så godt som alt for deg. Nesten det eneste du trenger å tenke på er hvordan broderi og hvilken farge på tråden du skal ha. Med hele 30 cm til høyre for nålen og 12 cm i høyden har du masse rom til å jobbe. Med Bernina 880 pluss får du hele 1765 forskjellige sting. Du finner 12 fonter og 460 broderidesign av høy kvalitet. Som du ser er det kun din egen kreativitet som kan sette grenser med denne maskinen. Bernina 880 pluss har også jumbospole, som tar hele 70% mer tråd kapasitet. Dette gjør at du kan sy større broderier uten å uroe deg for at den skal gå tom for tråd underveis.

Bernina 880 Pluss - En helautomatisk symaskin.

SE MER

Hos Sømsenteret får du 5 års garanti, gratis frakt og gratis tlf. support på alle symaskiner kjøpt gjennom oss.

Les også SLIK VELGER DU RETT SYMASKIN

For flere produkter sjekk ut sømsenteret.no