Kjøpe ny symaskin eller ta den gamle til service? – Sømsenteret

Kjøpe ny symaskin eller ta den gamle til service? – Sømsenteret

Eier du en gammel symaskin og lurer på om du burde sende den på service eller kjøpe en helt ny? Vi håper denne artikkelen hjelper deg i å finne ut om du bør kjøpe ny eller ta service på din gamle symaskin.

Ta service på symaskinen

Om du ikke trenger en topp moderne maskin med masse forskjellige funksjoner og sømmer kan det hende det er like greit å beholde din gamle symaskin. Service på symaskinen kan være alt du trenger for at den skal fungere som ny igjen. Symaskiner fram til sent 90-tallet er som regel bygd som en tanks og er laget for å gå i nesten all evighet om den blir tatt riktig hånd om og sendt inn på regelmessig service.

Service på symaskinen er selvfølgelig mye billigere enn å kjøpe en helt ny. Om du kun trenger en symaskin som kan gjøre de mest nødvendige sømmene og symaskinen virker i rimelig god stand ellers, vil vi anbefale en service på den. Vi tilbyr både symaskin service og reparasjoner. I de fleste tilfeller er det alt som skal til for at den skal fungere bra igjen.

Når bør du kjøpe ny symaskin?

Om din maskin begynner å dra på årene er det nok en del nye funksjoner som har kommet siden du kjøpte den. De nyere symaskinene har vesentlig flere sømmer å velge mellom enn de gamle har. Arbeidslyset har blitt veldig mye bedre og de fleste har fått endel større arbeidsrom i de nyere årene. Eldre symaskiner er heller ikke like flinke til å sy pent i tynne stoffer. Dersom du ønsker at maskinen din hadde hatt flere sømmer og funksjonalitet kan det være lurt å gå til innkjøp av en ny symaskin.

Om du er ute etter å reise med symaskinen din er kanskje vekt en viktig faktor for deg. Nyere symaskiner er drastisk lettere enn gamle symaskiner, som for det meste var lagd av tungt metall. Om du ønsker å brodere kan det også være lurt å gå til innkjøp av en ny. Her kan du koble til broderingsmoduler, finne et bilde du har lyst til å brodere og be maskinen gjøre resten.

Pfaff

Les mer om sømsenteret sin symaskinservice 

Les også SLIK VELGER DU RETT SYMASKIN

For flere produkter sjekk ut sømsenteret.no