Disse symaskinene passer til barn – Sømsenteret – Symaskiner

Disse symaskinene passer til barn – Sømsenteret – Symaskiner

Ønsker barnet/barna dine å begynne å sy, men så er du usikker på hvilken symaskin som passer å starte med? Her får du en liten guide til hvilke symaskiner som egner seg for barn.

Singer 3210 – Enkel symaskin for nybegynneren

Den første symaskinen kommer fra det velkjente merket Singer. Dette er en liten og nett maskin for barn og ungdom. Den er lett å bruke og syr pent i mange forskjellige stoffer. Den har heller ikke så mange innstillinger, som gjør at den er veldig lett å forstå. Og den har en fin farge, som aldri er et minus 🙂

Kjøp her 

Pfaff 160S – Sterkere symaskin med flere funksjoner

Web Image Smarter By Pfaff 160s Symaskin Mekanisk 85714 Smarter By Pfaff 160s 1 760052989 Plid 17526

Pfaff 160s er en symaskin som er litt sterkere og enklere å bruke for barn. Denne maskinen har også elastiske sømmer som er fint når dere skal sy stoffer som har stretch. Maskinen er også utstyrt med forsterkede sømmer som gjør at den syr 3 lag for at sømmen skal bli veldig solid. Dette er noe dere kanskje kan trenge når dere syr sammen stoffer som har en høy belastning.

Kjøp her 

Husqvana Emerald 116 – Symaskinen barnet kan vokse sammen med

Dette er en symaskin vi selger mye av til skoler. Dette fordi den er veldig enkel maskin for barn å bruke, og den syr i de fleste stoffer uten noen problem. Den har elastiske sømmer, forsterkede sømmer og automatisk knapphull. Dette er en maskin barn og ungdom vil elske og få mye glede av når de vil være kreative. Her har dere også en maskin som de fint kan ha i mange år og kunne utvikle seg sammen med. Altså en veldig robust og allsidig maskin!

Kjøp her

Håper dette blogginnlegget hjelper deg med å finne ut hvilken symaskin du skal velge!

LES OGSÅ: Slik velger du rett symaskin

Om du lurer på noe mer er det bare å komme innom butikken vår i Oslo eller på Gjøvik eller sende en mail til post@somsenteret.no.

Lykke til! 🙂