Dette er enkle symaskiner for nybegynnere – Sømsenterets blogg

Dette er enkle symaskiner for nybegynnere – Sømsenterets blogg

Tenker du å kjøpe din første symaskin, men er usikker på hvilken symaskin som passer for en nybegynner? Dette er en presentasjon av noen enkle symaskiner for nybegynnere, som kan hjelpe deg å velge riktig!

Pfaff smarter by Pfaff 140S

Pfaff

Funksjoner som justerbar stingbredde opptil 6mm, syv-punktstransportør og toppmatet spole gjør syopplevelsen enda bedre. Pfaff smarter 140s kommer også med innebygget nåltreder som gjør det enkelt å få tredd nålen, og snap-on trykkføtter sparer tid. Disse funksjonene gjør slik at det eneste du trenger å fokusere på er det kreative. Pfaff smarter 140s kommer med 21 sømmer, blant annet nyttesømmer, pyntesømmer, elastiske sømmer og ett knapphull. Med andre ord får du mange funksjoner i en symaskin som passer for nybegynnere.

Kjøp en Pfaff smarter 140s her 

Husqvarna Viking H class E20

Husq

Husqvarna Viking H Class E20 er enkel i bruk med mange funksjoner og tilbehør som gjør det enkelt for en nybegynner å komme i gang. Dette er en pålitelig symaskin som er enkel å tre med en innebygd nåltreder. Husqvarna Viking H Class E20 kommer med 32 forskjellige pynte- og nyttesømmer, 1-trinn knapphull, enkel justering av stinglengde opptil 4mm. Du har også muligheten til å justere stingbredden din opp til 5mm, som gir deg mer frihet til å sy det du vil.

Kjøp en Husqvarna Viking H class E20 her 

Les også VIL DU SY EN VESKE? SLIK GJØR DU DET!

Om du vil se det store utvalget av symaskiner vi har, besøk SØMSENTERET.NO

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *