Dette er enkle symaskiner for nybegynnere

Dette er enkle symaskiner for nybegynnere

Tenker du å kjøpe din første symaskin, men er usikker på hvilken symaskin som passer for en nybegynner? Dette er en presentasjon av noen enkle symaskiner for nybegynnere, som kan hjelpe deg å velge riktig!

Husqvarna Emerald 116

Husqvarna 116 - Billig symaskin

Med innebygd nåltreder, en praktisk sømoversikt med anbefalinger, oppbevaringsboks og ett lettsydd 1-trinns knapphull er dette en super maskin å begynne med for en nybegynner. Dette er en symaskin som ikke bare er lett å bruke, men har også kvaliteten til å brukes i flere år. Emerald 116 er en mekanisk symaskin som gjør det enkelt å ha oversikt over hvilke muligheter du har. Med to enkle hjul kan du velge sømmer og sting innstillinger. Emerald 116 er en stillegående maskin, med full nålkraft uansett syhastighet. Den kommer med 16 sømmer, justerbar stinglengde/bredde, justerbart trykkfotpress og innebygd linjal.

Kjøp en Husqvarna Emerald 116 her 

 

Pfaff smarter by Pfaff 140S

Dette er enkle symaskiner for nybegynnere

Funksjoner som justerbar stingbredde opptil 6mm, syv-punktstransportør og toppmatet spole gjør syopplevelsen enda bedre. Pfaff smarter 140s kommer også med innebygget nåltreder som gjør det enkelt å få tredd nålen, og snap-on trykkføtter sparer tid. Disse funksjonene gjør slik at det eneste du trenger å fokusere på er det kreative. Pfaff smarter 140s kommer med 21 sømmer, blant annet nyttesømmer, pyntesømmer, elastiske sømmer og ett knapphull. Med andre ord får du mange funksjoner i en symaskin som passer for nybegynnere.

Kjøp en Pfaff smarter 140s her 

 

Husqvarna Viking H class E20

 

Husqvarna Viking h calss e20

Husqvarna Viking H Class E20 er enkel i bruk med mange funksjoner og tilbehør som gjør det enkelt for en nybegynner å komme i gang. Dette er en pålitelig symaskin som er enkel å tre med en innebygd nåltreder. Husqvarna Viking H Class E20 kommer med 32 forskjellige pynte- og nyttesømmer, 1-trinn knapphull, enkel justering av stinglengde opptil 4mm. Du har også muligheten til å justere stingbredden din opp til 5mm, som gir deg mer frihet til å sy det du vil.

Kjøp en Husqvarna Viking H class E20 her 

 

Les også VIL DU SY EN VESKE? SLIK GJØR DU DET!

Om du vil se det store utvalget av symaskiner vi har, besøk SØMSENTERET.NO