Dette er slitesterkt garn til sokker

Dette er slitesterkt garn til sokker

Har du lyst til å strikke noen varme og gode sokker til deg selv, eller kanskje til en gave? Men du lurer på hvilket garn som egner seg til sokker? Dette er slitesterkt garn til sokker.

Drops Nepal

Drops Nepal et deilig og tykt luksus garn. Drops Nepal er spunnet i 35% superfin alpakka og 65% Peruvian Highland ull. Denne blandingen fremhever alpakkaens silkemyke overflate, samtidig som ullen bidrar til bedre formstabilitet. Fibrene er ubehandlet som betyr at det er kun vasket og ikke utsatt for noen kjemisk behandling før farging. Dette fremhever garnets naturlige egenskaper best! Kvaliteten er spunnet sammen av 3 tråder, hvilket gir et spennende, rustikt og flott maskebilde. Drops Nepal egner seg veldig godt til toving, og får en jevn og myk overflate. Anbefalt pinnestørrelse 5mm.

Gult og grått Drops Nepal garnnøster.

Kjøp Drops Nepal garn her 

 

Drops Lima

Drops Lima er et 4-tråds sportsgarn. Dette er laget av 65% Peruvian Highland ull og 35% superfin alpakka, garnfibrene er ubehandlet hvilket betyr at de kun er vasket og ikke utsatt for kjemisk behandling før farging. Dette fremhever best garnets naturlige egenskaper og gir bedre form og tekstur. Drops Lima er oppfølger til Drops Nepal. Drops Lima inneholder mer ull og litt mindre alpakka som gjør det til et veldig holdbart og slitesterkt garn, men med komfortable egenskaper som alpakka er kjent for. Helt enkelt et slitesterkt garn til sokker med litt mer luksus! Anbefalt pinnestørrelse 4mm.

Grønt og grå garnnøste av Drops Lima.

Kjøp Drops Lima garn her

 

For mer garn sjekk ut sømsenteret.no/garn

Les også HVORDAN TOVE GARN? HER ER OPPSKRIFTEN STEG FOR STEG