Vil du sy en veske? Slik gjør du det! – Sømsenterets blogg

Klør det i de kreative fingrene? Da kan du sy veske helt selv! Dette er den perfekte måten å få en veske ingen andre har, og du får den akkurat sånn som du vil. Vi har laget en enkel oppskrift med bilder på hvordan du kan sy veske helt selv.

Til å sy veske kan du bruke akkurat det stoffet du ønsker. Her er det ingen regler for hvordan mønster eller stofftype som skal brukes, og kun fantasien setter grenser. Sjekk gjerne ut det store utvalget vårt av forskjellige stoffer.

For å sy veska trenger du:

1 Glidelås på 25 cm
To små D-ringer
Valgfritt stoff
Bisebånd

Klipp ut 2 rektangler slik du ser på bildet i stoffet du velger å sy vesken i, samt veskestroppen.
Veske 5

Brett og sy veskestroppen.
Veske 4

Fest ringene på endene av stroppen og sy ringene fast ved å brette en passe stor del av stroppen gjennom ringen slik du ser på bildet.
Veske 3

Sy på glidelås i midten mellom de 2 stoffrektanglene, vi har i tillegg brukt bisebånd for å gjøre kantene og undersiden enda penere.Veske 2

Vreng alt sammen, ferdig! Du har nå sydd din egen veske.

Veske 1
Ferdig produkt

Om du trenger mer inspirasjon til hva du kan sy les også INSPIRASJON TIL ENKLE TING Å SY PÅ SYMASKINEN. Her finner du tre enkle oppskrifter på hva du kan sy med symaskinen din.

Har du masse gamle klær eller annen tekstil som aldri blir brukt, hvorfor ikke sy det om til noe nytt og fresht? Les SY OM KLÆR DU HAR LIGGENDE I SKAPET TIL HELT NYE TING for inspirasjon til hva du kan lage av det!

Interessert i å vite mer om oss eller våre produkter besøk sømsenteret.no