STOR SOMMERKONKURRANSE

STOR SOMMERKONKURRANSE

Vil du vinne en symaskin, en overlock, eller flere andre flotte premier!?
Klikk deg inn, og les alt om vår store SOMMERKONKURRANSE nå!

 

Hver dag ser vi så mange av dere gå blide og fornøyde ut av butikken med handlenett og poser fulle av fantastiske materialer. Nå vil vi se hva dere lager! Derfor arrangerer vi en stor sommerkonkurranse, hvor du kan bli med og vinne flotte premier, og dele dine kreative prosjekt med andre.
Konkurransen vil vare hele juli og august, og både erfarne og nybegynnere har gode vinnersjanser.

HVORDAN BLI MED I SOMMERKONKURRANSEN?

Konkurransen arrangeres i sin helhet på Instagram!
Alt du trenger å gjøre er å dele bilder av det DU lager av våre stoffer og/eller garn, tag oss i bildet, og bruk enmeknaggen #sømsenteretdiy! Klikk deg inn og følg oss på @somsenteret_oslo for å holde deg oppdatert på konkurransen, og se hva andre bidrar med ved å søke opp emneknaggen #sømsenteretdiy. Det er lov å legge ut så mange prosjekt som du selv ønsker, men kriteriet er at materialene er fra vår butikk 🙂

HVORDAN BLIR VINNERNE TRUKKET / KÅRET?

Vi har fått med oss vinneren av Symesterskapet 2018 – Tanja Andreeva, som gjestedommer. Hun har jobbet hos oss på lørdager det siste halve året, holdt kurs i våre lokaler, og er for tiden travelt opptatt som lærling hos Tine Solheim, som har vært dommer i alle norske sesonger av Symesterskapet. Tanja vil hver søndag i juli og august plukke ut to bidrag som skiller seg ut, og som går videre til trekningen av HOVEDPREMIEN. Denne blir da trukket blant de totalt 18 ukesvinnerne som kåres i løpet av konkurransen. Her er hva Tanja sier om hvordan hun skal gyve løs på denne oppgaven:

For meg er både kreativitet og håndtverksmessig dyktighet veldig viktig! Jeg vil derfor titte ekstra etter en ukesvinner i hver «klasse» – noe utrolig kreativt og noe utrolig flott sydd! Det blir ingen lett oppgave å plukke ut bidrag hver uke, men jeg gleder meg!

Samtidig vil ALLE som deltar i konkurransen være med i trekningen av de 4 fantastiske delpremiene. Vinnerne av disse blir trukket blant alle bidrag som har blitt delt i løpet av konkurransen, så jo flere prosjekt du deler, jo større vinnersjanser har du!

OG HER ER PREMIENE!

HOVEDPREMIE – velg mellom SYMASKIN – Pfaff Starter 155 eller OVERLOCK – Singer Heavy Duty

PREMIE 1 – gavekort verdi 1000kr
PREMIE 2 – 2 valgfrie stoffer (2 meter hver)
PREMIE 3Skjærematte + rullekniv
PREMIE 4 – gavekort verdi 500kr
Gavekortene kan brukes både i butikken i Oslo, samt i nettbutikken.

Vi håper du blir med! <3