5 redesign ideer av ting du har hjemme! – Sømsenterets blogg

5 redesign ideer av ting du har hjemme! – Sømsenterets blogg

Har du klær innerst i skapet ditt du ikke lenger bruker? Kunne du tenke deg å friske opp interiøret ditt uten å måtte bruke mange penger på nye puter og gardiner? Vi har gjort researchen for deg; her er 5 redesign ideer av ting du mest sannsynlig allerede har hjemme.

Broder på plaggene dine

I januar var det broderi-tema hos Sømsenteret! Vi ble inspirerte av brodering til en hel haug med redesign ideer. Sjekk ut videoene under for å se hvordan du kan dekorere plagg eller interiør med punch-needle broderi, eller de 12 mest brukte broderistingene. Ta en titt på vårt tidligere blogginnlegg for å se våre tips til broderimotiv. Bruk gjerne rester av garn og sytråd – her er det ingen regler!

Forny gamle plagg med enkle redesign ideer

Benkevarmerene i skapet ditt kan enkelt moderniseres! I videoen under viser vi hvor enkelt det kan være å legge opp et gammelt skjørt for et mer moderne uttrykk. Kanskje kan du bruke stoffrestene til å sy noe helt nytt? Det samme prinsippet kan for eksempel brukes til å croppe gensere og cardigans!

Tekstilfarge

Har du slitne puter hjemme som trenger en liten oppfriskning? Er du lei gardinene dine? Får du ikke bort de flekkene på den hvite skjorten din? En god idé til redesign er å bruke tekstilfarge! I mange tilfeller trenger ikke tekstilene mer enn litt farge for å bli helt annerledes. Vi har admiral tekstilfarge i vår nettbutikk som kan brukes på lin, bomull og viskose. Disse tekstilfargene bruker du enkelt i vaskemaskinen hjemme.

Little,kid,enjoying,making,a,craft,,using,different,colour,ink

Skift ut knappene

Ønsker du å oppdatere et plagg uten å klippe i det eller sy om? Et godt alternativ kan være så enkelt som å bytte ut knappene! Sjekk ut instagramvideoen under for å se effekten av redesignet. Vi har et stort utvalg knapper tilgjengelig på nett, og enda flere hvis du kommer innom butikken vår.

Se dette innlegget på Instagram

Sy om gamle barneklær til patchwork og quilt

Har du også en pose med gamle barneklær liggende innerst i skapet? Den sentimentale verdien gjør det ofte vanskelig å gi bort alle babyklærne! Hvorfor ikke redesigne dem til noe nytt slik at du kan trekke de gode minnene ut av boden? Samle sammen alle barneklærne laget av faste stoffer, sprett dem opp og lag et quilt! Dersom du ikke har helt nok stoff er det enkelt å supplementere med andre stoffrester eller ensfarget bomullslerret.

Designet til quilten din trenger absolutt ikke å være komplisert for å bli effektfullt! Sjekk ut quilten vi fant på pinterest under for inspirasjon til et enkelt design.

Quilt

Ble du inspirert til å ta fatt på et redesign prosjekt hjemme? Tagg oss gjerne på Instagram hvis du publiserer verkene dine @somsenteret og bruk vår hashtag #somsenteretdiy, vi digger å se hva dere lager!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *